Uw woning verhuren?

Heeft u woonruimte beschikbaar in Rotterdam?

Woning aanbieden

Wij zijn op zoek naar gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen en appartementen in Rotterdam.

Expat housing Rotterdam

Wij onderhouden contacten met multinationals voor het plaatsen van expats en professionals voor ons woningaanbod. Wij hebben een unieke proactieve werkwijze waarbij de woning zorgvuldig onder de aandacht wordt gebracht bij onze netwerken.

No cure no pay

Voordat wij uw woning in de verhuur nemen, komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden van verhuur te bespreken en te adviseren over de verhuurprijs. Vervolgens maken wij een presentatie om uw woonruimte zo adequaat mogelijk aan te bieden op onze en alle relevante websites zoals bijvoorbeeld Funda en Pararius. Expat Housing Rotterdam werkt op basis van "no cure no pay" om betrouwbare huurders op een zo kort mogelijke termijn te vinden. U betaald ons dus alleen wanneer wij daadwerkelijk een geschikte kandidaat voor uw woonruimte hebben gevonden.

Uw woning in de verhuur

In overleg met u plannen wij bezichtigingen in met potentiële huurders. Wij beschikken over de mogelijkheid om huurders financieel te verifiëren. Wij verzorgen het huurcontract en zorgen voor een uitgebreid inspectierapport bij oplevering. Bij verhuur is het mogelijk om de woning door Expat Housing Rotterdam te laten beheren voor wat betreft onderhoud en administratieve afhandelingen.

Gebruik onderstaand formulier om uw woning aan te bieden en wij nemen spoedig contact met u op.

Ik bied een woning aan in Rotterdam

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op!